Wat we doen

Op deze pagina alle activiteiten weergeven

Bij Huigenbosch plaagdierbeheersing kiest u voor …….

U krijgt bij ons een eerlijk advies over de te nemen stappen in de bestrijding van de plaagdieren.  

Bij zowel zoogdieren als insecten is de oplossing vaak een vorm van wering waarmee we de plaagdieren buiten houden.  Ook hierin krijgt u van ons een eerlijk advies over de manier van weren en de bijbehorende kosten.  Ook wanneer u zelf de werkzaamheden uitvoert kunt u rekenen op een deskundig advies en begeleiding naar een plaagdier vrije leef omgeving

Wanneer advies en de benodigde wering niet afdoende blijken zal er een bestrijding nodig zijn om de aanwezige plaagdieren te verwijderen.  Ook voor een bestrijding kunt u rekenen op onze deskundige werkwijze.  Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing!

Wij werken volgens het Integrated Pest Management.  IPM zorgt er daarbij voor, dat we het gebruik van mileubelastende bestrijdingsmiddelen voor het bestrijden van de plaagdieren tot een minimum kunnen beperken. Waar wel bestreden moet worden zorgen wij voor moderne en professionele middelen die de bestrijding zo humaan en milieuvriendelijk wordt aangepakt!

Bestrijding van

Klanten vertellen

Persoon 1
Rattenplaag

We hadden een groot nest in ons schuurtje.  Van huigenbosch was er snel en bood direct een passende bestrijding toe.  Na een week volledig vrij van de ratten.  Ook heeft hij alles netjes de bestrating gerepareerd.  Klasse!!!

Persoon 3
Steenmarters

We kwamen er tot onze grote schrik achter dat er een steenmarter actief was op het dak van onze school.  Gelukkig kon van huigenbosch die zelfde dag nog komen inspecteren, en  binnen een week de benodigde wering aanbrengen om meer schade te voorkomen.  Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de situatie.  Perfect samenwerking!!

Persoon 2
Wespennest

Verhaalvorm

Persoon 4
Vogelbeheersing

Verhaalvorm