Werkwijze

Wij kunnen van A tot Z ongedierte bestrijden in elke situatie. Tevens geven wij u meer informatie over hoe u zelf ongedierte kunt bestrijden.

Onze werkwijze bij bestrijding van:

marten-202693_640

Steenmarters

Voor de bestrijding en beheersing van steenmarters werken wij volgens de landelijke normen, deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wespen

Wespen

De nesten en/of toegangen van de wespen worden bestoven met een bestrijdingspoeder. Hierdoor zullen de wespen en hoornaar op een humane manier worden bestreden. Ook voor moeilijk bereikbare locaties bieden wij een uitkomst.

Zilvervisjes

Zilvervisjes

Papier en/of zilvervisjes behandelen wij uitsluitend met een op maat gemaakte bestrijdingsplan, waardoor wij een langdurige preventie kunnen waarborgen.

muizenverjager

Muizen

Muizen worden in veel situaties niet alleen bestreden, maar wij kijken ook graag naar een lange termijn oplossing, waarbij ook wering een belangrijk onderwerp is.

Rat

Ratten

Ratten worden uiteraard direct middels een bestrijdingsplan aangepakt. Daarnaast wordt ook de bron van het probleem opgezocht om zodoende de overlast voor langdurige periode te weren.

Vogels

Vogels

Het bestrijden van vogels is een maatwerkoplossing. Om die reden werken wij ook altijd met een voor u specifiek ontworpen plan van aanpak. Vervolgens zullen de vogels worgen weg-gevangen en/of de nodige wering worden aangebracht. Dit resulteert tevens in een langetermijn oplossing.

Zelf bestrijden?

Heeft u van ons een gedegen advies ontvangen, en wilt u zelf ongedierte bestrijden? In samenwerking met boerenwinkel.nl te Enter bieden wij specifieke producten voor elke categorie ongedierte. 

Klanten aan het woord

We hadden een groot nest in ons schuurtje.
Van Huigenbosch was er snel en bood direct een passende bestrijding toe.
Na een week volledig vrij van de ratten.
Ook heeft hij alles netjes de bestrating gerepareerd.
Klasse!
Anoniem
We kwamen er tot onze grote schrik achter dat er een steenmarter actief was op het dak van onze school. Gelukkig kon men die zelfde dag nog komen inspecteren, en binnen een week de benodigde wering aanbrengen om meer schade te voorkomen. Ook werden we goed op de hoogte gehouden van de situatie. Perfecte samenwerking!
Anoniem
Last van plaagdieren?